Savremene tehnologije čuvanja voća i povrća posle berbe

Facebook Instagram Google+ Twitter
PRVI SPECIJALISTIČKI KURS

KREIRAN PREMA POTREBAMA INDUSTRIJE IZ SEKTORA PROIZVODNJE I PRERADE VOĆA I POVRĆA

 

Zahvaljujući podršci USAID-ovog Projekta za konkurentnu privredu, a u saradnji sa Univerzitetom u Beogradu – Poljoprivrednim fakultetom i UC Davis Postharvest Technology Center, USA, AgroNET – Centar za obrazovanje i istraživanja je u periodu od 2. do 7. decembra 2019. godine održao prvi specijalistički kurs kreiran prema potrebama industrije iz sektora proizvodnje i prerade voća i povrća, sa temom ”Savremene tehnologije čuvanja voća i povrća posle berbe”.

Kurs se sastojao iz dva dela, teorijsko-praktičnog koji je održan u Naučno tehnološkom parku u Beogradu u trajanju od 4 dana, i poseta industriji koje su realizovane poslednja dva dana održavanja Kursa.

Svečanom otvaranju Kursa prisutnima su se obratili direktor USAID-ovog Projekta za konkurentnu privredu Aleksandar Pavlović, sekretar Udruženja za biljnu proizvodnju Privredne komore Srbije Aleksandar Bogunović i direktor AgroNET-a prof. dr Vlade Zarić. Sekretar Poljoprivrednog fakulteta Univerziteta u Beogradu, Bogdan Mladenović, izložio je pregled tema i sadržaja Kursa.

Klikom na link pogledajte kratak sadržaj predavanja i fotografije