IN HOUSE TRENINZI

AgroNET tim u saradnji sa partnerskim organizacijama pruža konsalting usluge najvišeg kvaliteta. Cilj nam je da poljoprivrednim proizvođačima pomognemo da dostignu evropske standarde u proizvodnji i
omogućimo im korišćenje bespovratnih sredstava iz EU i IPARD fondova koju su namenjeni razvoju poljoprivredne i prehrambene proizvodnje.
Pružamo rešenja u sledećim oblastima:

• Voćarska i povrtarska proizvodnja (izbor sorti, gajenje na otvorenom i
u zaštićenom prostoru, skladištenje, marketing)
• Inženjerstvo u poljoprivredi i koncepti za mehanizaciju na
poljoprivrednim gazdinstvima
• Finansijski konsalting

Izrađujemo pred-studije izvodljivosti i koncipiranje plantaža kao osnov
za investicione odluke; studije izvodljivosti (sveobuhvatne tehničke i
komercijalne studije); bankabilne biznis planove i slično.


Usavršavanje kroz specijalizovane kurseve – obuke za preduzeća može
značajno unaprediti poslovanje, uz uštedu i vašeg i vremena vaših zaposlenih
. Kontinuirano usavršavanje i unapređivanje poslovanja kroz efikasniji pristup određenim poslovnim zahtevima i zadacima je potreba svih nas, a iskustvo je pokazalo da obuke u radnom okruženju ostvaruju značajne rezultate. Ulaganje u nova znanja i veštine zaposlenih je
jedna od investicija koje se odmah vide i veoma brzo vraćaju, kroz smanjenje gubitaka i povećanje produktivnosti i konkurentnosti.

Najveća prednost IN HOUSE obuka je što su znanja praktična  prilagođena potrebama vašeg poslovanja, ali i obavezama zaposlenih. Pre organizovanja obuke naš tim dolazi kod vas, upoznaje se sa vašim zahtevima i željama i zajedno analiziramo vaše potrebe. Ukazaćete nam na posebne probleme koje želite da praktično rešite ili oblasti koje želite da unapredite. Na osnovu utvrđenih potreba, pripremićemo  program prema vašim zahtevima i obezbediti da vaši zaposleni steknu nedostajuća znanja u svom radnom okruženju, dinamikom koja je prilagođena vašem poslovanju.