Савремене технологије чувања воћа и поврћа после бербе

ПРВИ СПЕЦИЈАЛИСТИЧКИ КУРС

КРЕИРАН ПРЕМА ПОТРЕБАМА ИНДУСТРИЈЕ ИЗ СЕКТОРА ПРОИЗВОДЊЕ И ПРЕРАДЕ ВОЋА И ПОВРЋА

Захваљујући подршци УСАИД-овог Пројекта за конкурентну привреду, а у сарадњи са Универзитетом у Београду – Пољопривредним факултетом и УЦ Давис Постхарвест Тецхнологy Центер, УСА, АгроНЕТ – Центар за образовање и истраживања је у периоду од 2. до 7. децембра 2019. године одржао први специјалистички курс креиран према потребама индустрије из сектора производње и прераде воћа и поврћа, са темом “Савремене технологије чувања воћа и поврћа после бербе“.

Курс се састојао из два дела, теоријско-практичног који је одржан у Научно технолошком парку у Београду у трајању од 4 дана, и посета индустрији које су реализоване последња два дана одржавања Курса.

Свечаном отварању Курса присутнима су се обратили директор УСАИД-овог Пројекта за конкурентну привреду Александар Павловић, секретар Удружења за биљну производњу Привредне коморе Србије Александар Богуновић и директор АгроНЕТ-а проф. др Владе Зарић. Секретар Пољопривредног факултета Универзитета у Београду, Богдан Младеновић, изложио је преглед тема и садржаја Курса.

Кликом на линк погледајте кратак садржај предавања и фотографије