ПОЗИВ за учешће на курсу „САВРЕМЕНИ СИСТЕМИ ЗАШТИТЕ И ДИГИТАЛНА РЕШЕЊА У ПОЉОПРИВРЕДИ”

Уз подршку регионалног USAID EDGE Пројекта креирали смо специјалистички курс који ће се одржати

од 03. до 05. априла 2024. у Гружи, хотел Равни Гај

Курс је намењен свима онима који се баве комерцијалном производњом, складиштењем, прерадом и продајом воћа, а који желе да унапреде своја знања у овим областима.

Поред учесника из Србијe, Курсу присуствују и 23 компаније из Северне Македоније (АД Агролозар-винарија Далвина,ДТУ Липа, КИМ Неготино, АЕРУС – Пробиштип, ЛК РАСПБЕРРИ, ХЕЈЗЛ1-Скопље, ЕКОВИТА, Фруктана-Штип… ).

Предавачи су професори Пољопривредног факултета – Универзитета у Београду, и успешни привредници са вишегодишњим искуством у пракси.

Учесницима ће се кроз интерактивна предавања, вежбе, конкретне примере из праксе, организоване посете објектима, пренети савремена знања и иновативни приступи.

Први дан Курса отвара Networking како би се учесници курса представили, презентовали компаније из којих долазе и међусобно повезали. Теме предавања током првог дана су осмишљене тако да учесницима представе значај: савремених система за заштиту од природних непогода и климатских промена, затим интегралну заштиту у засадима, практичне примере примене “паметне пољопривреде”. Дигитални маркетинг је тема која привлачи посебну пажњу и учесницима ће је представити стручњаци из компаније “digital2”, затим ће се учесници упознати са савременим системима пословања и начином и условима пословања трговинских ланаца. Посебан сегмент првог дана Курса је припрема учесника за b2b догађај, коришћењем платформе за представљање и повезивање компанија. Дискусија у којој ће учествовати сви предавачи и учесници затвара први дан курса.

Други дан Курса је предвиђен за теренске посете. На плантажи компаније “Гружа аграр” одржаће се предавања “на пољу”, учесници ће имати прилику да од предавача добију одговоре на питања, а упознаће се и са објектом за чување продуката после бербе и управљањем квалитетом воћа током паковања и складиштења. Након тога планиран је обилазак још два објекта, а за сам крај дана је планирана свечана вечера.

Трећи дан резервисан је за b2b догођај између компанија учесница курса.

Након тога биће одржана завршна конференција, током које ће учесници моћи да размене мишљења, покрену теме које су значајне за њихово пословање и усвоје закључке који ће се представити Пројекту и надлежним органима обе државе као препоруке за побољшање услова пословања у сектору пољопривреде.

Циљ Курса је да сазнања и искуства полазницима обезбеде ефикаснију производњу, смањење трошкова, повећање продаје тј. раст профита, као и успостављање сарадња између компанија.

Захваљујући USAID EDGE пројекту, Курс за полазнике има бенифицирану цену.

Опција 1 – котизација за цео Курс износи 11.000,00 динара и укључује материјале за Курс, сертификат, исхрану (ручак, кафе паузе, освежење, свечану вечеру) за сва три дана, као и организован превоз за посете изабраним објектима, а учесници сами надокнађују трошкове пута, смештаја и личне трошкове током трајања Курса.

Опција 2 – котизација са смештајем за цео Курса износи 21.000,00 динара и укључује смештај у једнокреветној собе (2 ноћења са доручком -2 и 3 април), материјале за Курс, сертификат, исхрану (ручак, вечера, кафе паузе, освежење, свечану вечеру) за сва три дана, као и организован превоз за посете изабраним објектима, а учесници сами надокнађују трошкове пута и личне трошкове током трајања Курса.

Опција 3 – полазници који су заинтересовани само за део Курса, могу се определити да уплате котизацију за дан који изаберу у износу од 3.000,00 динара, која укључује материјале за Курс, исхрану (ручак, кафе паузе, освежење), односно организован превоз за посете изабраним објектима, а сами надокнађују трошкове пута, смештаја и личне трошкове током тог периода.

Број учесника је ограничен на 15.

Право првенства у пријављивању и гарантовано место на Курсу имаће учесници који се први пријаве и уплате неопходну накнаду – котизацију.

За пријаву пошаљите мејл на: agronetbeograd@gmail.com са следећим подацима:

име и презиме, фирма, позиција у фирми, е-маил адреса, број телефона, интернет адреса фирме, напомену за коју опцију се пријављујете или попуните пријаву кликом на LINK.

Накнада – котизација, се уплаћује на:

АгроНЕТ – Центар за образовање и истраживања, Београд – Земун, Немањина 6, ПИБ: 111121580, рачун: 160-0000000534461-06 – Банца Интеса.

Крајњи рок за пријаву (уплату котизације) је 29. март 2024. године.

Агенда курса биће послата учесницима три дана пре почетка Курса.

За више информација контактирајте нас на e-mail: agronetbeograd@gmail.com , или телефоном на број:

+381631064065.Радујемо се Вашем доласку!