Kurs PRODAJA I MARKETING ZA BUDUĆNOST

АгроНЕТ – Центар за образовање и истраживања са Пољопривредног факултета

Универзитета у Београду, у складу са исказаним потребама произвођача и продаваца,

креирао је специјалистички Курс са темом Продаја и маркетинг за будућност,

који ће бити одржан у периоду од 10. до 12. новембра 2021. године у Тополи,

у хотелу Опленац  https://www.hoteloplenac.com/

Курс Продаја и маркетинг за будућност је намењен компанијама / комерцијалним произвођачима из сектора воћа и поврћа. Учесницима ће се кроз интерактивна предавања и конкретне примере из праксе, пренети савремена знања и иновативни приступи из:

  • дигиталног маркетинга,
  • Е-комерца,
  • техника истраживања тржишта (Гоогле алати),
  • коришћења алата за дигитални маркетинг (Фацебоок, Инстаграм…),
  • продаје и пласмана производа,
  • логистике,
  • савремених паковања свежег и замрзнутог воћа и поврћа, као и прерађених производа (зимница, слатки програм, сокови…).

Такође, учесници ће бити упознати са значајем декларисања производа, удруживања/кооперације и изворима финансирања.

Током Курса, полазницима ће бити омогућена практична примена стечених знања уз нетwоркинг и размену мишљења и искустава кроз “округли сто“ – панел.

Циљ Курса је да сазнања и искуства полазницима обезбеде квалитетнији маркетинг, видљивост и препознатљивост њихових производа, ефикаснију дистрибуцију, смањење трошкова, као и повећање продаје тј. раст профита.

Курс „Продаја и маркетинг за будућност” представља иновацију у трансферу знања у Србији и омогућиће полазницима да знање директно примене у свом пословању.

Предавачи су стручњаци из привреде са дугогодишњим искуством на пословима из којих је тема предавања, као и професори Универзитета у Београду – Пољопривредног факултета, водећи стручњаци у својим областима, са великим искуством у раду и учешћем на успешним пројектима из ове области.

Сертификат о учешћу на Курсу издају заједно АгроНЕТ и Пољопривредни факултет Универзитета у Београду.

Учесницима су током трајања Курса обезбеђени материјали за Курс, исхрана (ручак, вечера, свечана вечера), кафе паузе и друге активности.

Захваљујући УСАИД Пројекту за конкурентну привреду, уз чију подршку је развијен програм Курса, а на основу истрживања ваших потреба, Курс за полазнике има бенифицирану цену.

Полазници уплаћују накнаду – котизацију у износу од 9.000,00 динара која укључује материјале за Курс, исхрану (ручак, вечера, кафе пауза, свечана вечера) за сва три дана, а учесници сами надокнађују трошкове пута, смештаја и личне трошкове током трајања Курса.

Број учесника је ограничен на 30.

Право првенства у пријављивању и гарантовано место на Курсу имаће учесници које се прве пријаве и уплате неопходну накнаду.

За учеснике Курса који желе да буду смештени у хотелу Опленац обезбеђена је повлашћена цена смештаја, а при резервацији је потребно назначити да сте учесник Курса у организацији АгроНЕТ-а.

За пријаву пошаљите мејл на: агронетбеоград@гмаил.цом са следећим подацима: име и презиме, фирма, позиција у фирми, е-маил адреса, број телефона,               или попуните пријаву кликом на ЛИНК

Накнада – котизација, се уплаћује на: АгроНЕТ – Центар за образовање и истраживања, Београд – Земун, Немањина 6, ПИБ: 111121580, рачун: 160-0000000534461-06 – Банца Интеса.

Крајњи рок за пријаву (уплату котизације) је 05. новембар 2021. године.

Агенда курса биће послата учесницима пре почетка Курса, а Курикулум курса можете преузети ОВДЕ.

План и програм курса

За више информација нас контактирајте на: е-маил: agronetbeograd@gmail.com, или телефоном на број: +381 63 106 4065.

Радујемо се Вашем доласку.