Kurs PRODAJA I MARKETING ZA BUDUĆNOST

AgroNET – Centar za obrazovanje i istraživanja sa Poljoprivrednog fakulteta

Univerziteta u Beogradu, u skladu sa iskazanim potrebama proizvodjača i prodavaca,

kreirao je specijalistički Kurs sa temom Prodaja i marketing za budućnost,

koji će biti održan u periodu od 10. do 12. novembra 2021. godine u Topoli,

u hotelu Oplenac  https://www.hoteloplenac.com/

Kurs Prodaja i marketing za budućnost je namenjen kompanijama / komercijalnim proizvodjačima iz sektora voća i povrća. Učesnicima će se kroz interaktivna predavanja i konkretne primere iz prakse, preneti savremena znanja i inovativni pristupi iz:

  • digitalnog marketinga,
  • E-komerca,
  • tehnika istraživanja tržišta (Google alati),
  • korišćenja alata za digitalni marketing (Facebook, Instagram…),
  • prodaje i plasmana proizvoda,
  • logistike,
  • savremenih pakovanja svežeg i zamrznutog voća i povrća, kao i preradjenih proizvoda (zimnica, slatki program, sokovi…).

Takodje, učesnici će biti upoznati sa značajem deklarisanja proizvoda, udruživanja/kooperacije i izvorima finansiranja.

Tokom Kursa, polaznicima će biti omogućena praktična primena stečenih znanja uz networking i razmenu mišljenja i iskustava kroz “okrugli sto“ – panel.

Cilj Kursa je da saznanja i iskustva polaznicima obezbede kvalitetniji marketing, vidljivost i prepoznatljivost njihovih proizvoda, efikasniju distribuciju, smanjenje troškova, kao i povećanje prodaje tj. rast profita.

Kurs „Prodaja i marketing za budućnost” predstavlja inovaciju u transferu znanja u Srbiji i omogućiće polaznicima da znanje direktno primene u svom poslovanju.

Predavači su stručnjaci iz privrede sa dugogodišnjim iskustvom na poslovima iz kojih je tema predavanja, kao i profesori Univerziteta u Beogradu – Poljoprivrednog fakulteta, vodeći stručnjaci u svojim oblastima, sa velikim iskustvom u radu i učešćem na uspešnim projektima iz ove oblasti.

Sertifikat o učešću na Kursu izdaju zajedno AgroNET i Poljoprivredni fakultet Univerziteta u Beogradu.

Učesnicima su tokom trajanja Kursa obezbedjeni materijali za Kurs, ishrana (ručak, večera, svečana večera), kafe pauze i druge aktivnosti.

Zahvaljujući USAID Projektu za konkurentnu privredu, uz čiju podršku je razvijen program Kursa, a na osnovu istrživanja vaših potreba, Kurs za polaznike ima benificiranu cenu.

Polaznici uplaćuju naknadu – kotizaciju u iznosu od 9.000,00 dinara koja uključuje materijale za Kurs, ishranu (ručak, večera, kafe pauza, svečana večera) za sva tri dana, a učesnici sami nadoknadjuju troškove puta, smeštaja i lične troškove tokom trajanja Kursa.

Broj učesnika je ograničen na 30.

Pravo prvenstva u prijavljivanju i garantovano mesto na Kursu imaće učesnici koje se prve prijave i uplate neophodnu naknadu.

Za učesnike Kursa koji žele da budu smešteni u hotelu Oplenac obezbedjena je povlašćena cena smeštaja, a pri rezervaciji je potrebno naznačiti da ste učesnik Kursa u organizaciji AgroNET-a.

Za prijavu pošaljite mejl na: agronetbeograd@gmail.com sa sledećim podacima: ime i prezime, firma, pozicija u firmi, e-mail adresa, broj telefona,               ili popunite prijavu klikom na LINK

Naknada – kotizacija, se uplaćuje na: AgroNET – Centar za obrazovanje i istraživanja, Beograd – Zemun, Nemanjina 6, PIB: 111121580, račun: 160-0000000534461-06 – Banca Intesa.

Krajnji rok za prijavu (uplatu kotizacije) je 05. novembar 2021. godine.

Agenda kursa biće poslata učesnicima pre početka Kursa, a Kurikulum kursa možete preuzeti OVDE.

Plan i program kursa

Za više informacija nas kontaktirajte na: e-mail: agronetbeograd@gmail.com, ili telefonom na broj: +381 63 106 4065.

Radujemo se Vašem dolasku.