Испитивање потреба компанија

У сарадњи са Факултететом за пољопривредне науке и храну, Универзитетета „Св. Кирил и Методиј“ Скопје http://www.fznh.ukim.edu.mk/, реализујемо пројекат „Стручни курсеви за компаније у сектору воћа и поврћа – Јачање капацитета локалних МСП за побољшање њиховог приступа регионалним и екстерним тржиштима“, уз подршку USAID EDGEпројекта.

Cilj projekta je da se stvore preduslovi za povezivanje i veću konkurentnost makedonskih i srpskih kompanija iz sektora proizvodnje i prerade voća i povrća, uspostavljanjem institucionalne veze za podršku partnerstvu industrije i obrazovanja kroz ponudu kratkih profesionalnih kurseva, kreiranih prema stvarnim potrebama privrede.

Odgovaranjem na pitanja u upitniku, pomoći ćete nam da identifikujemo najvažnije probleme i potrebe industrije po pitanju usavršavanja zaposlenih, kao i da u skladu sa Vašim predlozima kreiramo sadržaj dva kursa u trajanju od po tri dana, koje realizujemo:

  • Kurs u Makedoniji – februar 2024.
  • Kurs u Srbiji – mart/april 2024.

Kurs koji organizujemo u Srbiji okupiće najmanje 20 kompanija iz Severne Makedonije i najmanje 15 kompanija iz Srbije, a biće organizovan i B2B događaj.

Cilj nam je da omogućimo povezivanje i uspostavljanje poslovne saradnje između kompanija iz Makedonije i Srbije.

Упитник можете попунити on line, кликом на линк: https://forms.gle/YDNGjMKUHVZbaLJfA

За додатне информације, можете нас контактирати мејлом agronetbeograd@gmail.com