Intenzivna proizvodnja jagodostog voća

Koje su to specifičnosti zaštićenih prostora, zašto je važno upravljanje sistemima za navodnjavanje i fertigaciju i zašto i kako da primenite savremene tehnologije u proizvodnji jagode, maline i borovnice, saznaćete ako pogledate prezentacije na ovoj stranici, kao i o primeni biostimulatora u proizvodnji jagodastog voća i zaštiti od prouzrokovača bolesti i štetočina.

Biostimulatori u proizvodnji jagodastog voca_Biljana Oljaca.pdf

Savremena tehnologija proizvodnje borovnice u zasticenom prostoru_Jasminka Milivojevic.pdf

Savremena tehnologija proizvodnje JAGODE_Jasminka Milivojevic.pdf

Savremena tehnologija proizvodnje maline u zasticenom prostoru_Jasminka Milivojevic.pdf

Specificnosti zasticenih prostora i regulacija mikroklime_Jasminka Milivojevic.pdf

Upravljanje sistemima za navodnjavanje i fertigaciju_Olivera Lukacevic.pdf

Zastita jagodastog voća_Marija Kolundzija.pdf