''Savremeni pristupi proizvodnji vina sa pečatom terroir-a'' oktobar 2021. godine

Početkom oktobra, tačnije 7 – 9. oktobra 2021. organizujemo drugi deo stručnog kursa “Savremeni pristupi proizvodnji vina sa pečatom terroir-a“, namenjen vinogradarima, vinarima, konsultantima i ostalim licima angažovanim u vinskom sektoru.

Podsećamo da je prvi kurs održan 20 – 22. oktobra 2020. godne u Prokuplju i Aleksandrovačkoj župi. S obzirom na veliku zainteresovanost vinara za ovakvim vidom okupljanja, informisanja i razmene iskustava, AgroNET – Poljoprivredni fakultet u Beogradu, uz podršku USAID Projekta za konkurentnu privredu, organizuje drugi po redu stručni kurs.
Cilj je da kroz predavanja, radionice i terenske demonstracije približimo nove tehnologije, obradimo teme koje će doprineti unapredjenju proizvodnje groždja, vina kao i segmentu prodaje i izvoza.
Kako bi sadržaj kursa prilagodili vašim potrebama i zahtevima koje nameće proizvodnja kvalitetnih i autentičnih vina, molimo da popunite KRATAK UPITNIK i tako doprinesete da sadržaj kursa uskladimo vašim interesovanjima.
U želji da srpska vina budu prepoznatljiva po kvalitetu i autentičnosti, srdačno vas pozdravljamo do skorog viđenja u oktobru,

Slavica Todić,
AGRONet, Poljoprivredni fakultet – Univerzitet u Beogradu