Курс САВРЕМЕНЕ ТЕХНОЛОГИЈЕ ЧУВАЊА ВОЋА И ПОВРЋА ПОСЛЕ БЕРБЕ – II

АгроНЕТ – Центар за образовање и истраживања са Пољопривредног факултета Универзитета у Београду креирао је II специјалистички Курс, у складу са исказаним потребама индустрије, са темом Савремене технологије чувања воћа и поврћа после бербе, у сарадњи са Универзитетом Калифорнија Давис.

Курс ће се одржати онлине, преко платформе МС Теамс и то:

  • 08 – 11. марта од 17.00 до 20.00 часова и
  • 12. марта од 10.00 часова.

Погледајте најаву Курса кликом на линк

Kurs će omogućiti polaznicima da steknu najsavremenija znanja u oblasti očuvanja kvaliteta, procesa zrenja i propadanja svežih hortikulturnih proizvoda, GAP-a i sistema za rukovanje proizvodima posle berbe. Polaznici će se upoznati sa tehnologijama za skladištenje (različitim, zavisno od vrste povrća i voća), uticajem pakovanja i rukovanja svežim voćem i povrćem na trajanje proizvoda, sa procesima koji se odvijaju pri prijemu roba u distributivne centre. Steći će znanja o značaju bezbednosti hrane, upoznaće se sa standardima i propisima. Tokom kursa, polaznicima će biti omogućena interaktivnost sa predavačima kroz pitanja i odgovore, a završnog dana kroz panel diskusiju.

Registrovani polaznici moći će besplatno da preuzmu sva predavanja i prezentacije, kao i publikaciju:

Приручник ПОВРЋЕ И ВОЋЕ – ОД БЕРБЕ ДО ПЛАСМАНА.

 

Курс Савремене технологије чувања воћа и поврћа после бербе представља иновацију у трансферу знања у Србији и омогућиће полазницима да знање директно примене у свом пословању.

Предавачи на курсу су професори Пољопривредног факултета Универзитета у Београду, професори УЦ Давис Постхарвест Центер, менаџери компанија и водећи стручњаци у својим областима, са великим искуством у раду и учешћем на успешним пројектима из ове области.

Захваљујући УСАИД Пројекту за конкурентну привреду, уз чију подршку је развијен програм Курса на основу истраживања ваших потреба, као и чињенице да се Курс одржава онлине, полазници не плаћају котизацију.

Број учесника је ограничен на 50, а крајњи рок за пријаву је 5. март 2021. године.

За пријаву попуните пријавни формулар кликом на линк:

(пријављивање је завршено)

или пошаљите мејл на agronetbeograd@gmail.com са следећим подацима: име и презиме, позиција у компанији, е-маил адреса, број телефона.