Курс ИНТЕНЗИВНА ПРОИЗВОДЊА ПОВРЋА И ВОЋА У ЗАШТИЋЕНИМ ПРОСТОРИМА

ИНТЕНЗИВНА ПРОИЗВОДЊА ПОВРЋА И ВОЋА У ЗАШТИЋЕНИМ ПРОСТОРИМА

Поштована/Поштовани,

испред “АгроНЕТ – Центра за образовање и истраживања” са Пољопривредног факултета Универзитета у Београду, обавештавамо Вас да смо креирали први специјалистички курс у складу са исказаним потребама произвођача, са темом „Интензивна производња поврћа и воћа у заштићеним просторима”.

Курс „Интензивна производња поврћа и воћа у заштићеним просторима ” биће одржан од 24. до 26. септембра 2020. године и имаће два дела:

Први, теоријски део курса одржаће се у општини Кнић, 24. и 25. септембра 2020. године.

Курс је намењен полазницима који се баве комерцијалном производњом поврћа и воћа у заштићеном простору и омогућиће им да стекну најсавременија знања о предностима и ефектима примене различитих облика заштићених простора (тунели, пластеници, стакленици, противградни системи), особинама покривних материјала, системима за наводњавање и фертигацију, технологијама гајања повртарских и воћних врста (расад, парадајиз, паприка, салата, јагода, боровница, купина, малина), као и изради бизнис плана и маркетингу и продаји свежег поврћа и воћа.

Током курса, полазницима ће бити омогућена и практична примена стечених знања уз одговарајуће вежбе, размену мишљења и искустава кроз “округли сто”, а обезбеђени су материјали за Курс, исхрана и освежење.

Други део курса је посета произвођачима – 26. септембар 2020. Током обиласка произвођача, полазницима ће бити практично приказане савремене технологије у производњи поврћа и воћа. Објекти планирани за посету су заштићени простори који су пример добре праксе. Превоз за посете индустрији је организован за све учеснике курса.

Курс „Интензивна производња поврћа и воћа у заштићеним просторима” представља иновацију у трансферу знања у Србији и омогућиће полазницима да знање директно примене у свом пословању.

Предавачи на Курсу су професори Пољопривредног факултета Универзитета у Београду (проф. др Јасминка Миливојевић, Проф. др Ђорђе Моравчевић, Проф. др Владе Зарић, Доц. др Тамара Пауновић) менаџери компанија (Оливера Лукачевић дипл.инж. компанија Авитал), водећи стручњаци у својим областима, са великим искуством у раду и учешћем на успешним пројектима из ове области.

Сертификат о похађању курса издају заједно АгроНЕТ и Пољопривредни факултет.

Захваљујући УСАИД Пројекту за конкурентну привреду, уз чију подршку је развијен програм Курса, а на основу истрживања ваших потреба, курс је за полазнике бесплатан.

Полазници уплаћују само накнаду за издавање и штампање сертификата у износу од 6.000,00 динара.

Број учесника је ограничен на 20, а учесници сами обезбеђују смештај и превоз до Кнића, уколико долазе из удаљенијих градова. Право првенства у пријављивању и гарантовано место на Курсу имаће учесници које се прве пријаве и уплате неопходну накнаду.

За пријаву пошаљите мејл на: agronetbeograd@gmail.com са следећим информацијама:

име и презиме, позиција у компанији, е-маил адреса, број телефона.

Накнада се уплаћује на: Агронет-Центар за образовање и истраживања, Београд – Земун, Немањина 6, ПИБ: 111121580, рачун: 160-0000000534461-06 – Банца Интеса.

Крајњи рок за пријаву (уплату котизације) је 15. септембар, 2020. године. Детаљан програм курса биће послат учесницима пре почетка курса.

За више информација посетите: www.agronet.rs, или нас контактирајте на

е-маил: agronetbeograd@gmail.com, или телефоном на број: 063/8934-213, 062/871-6958 или 069/344-9949.

Срдачан поздрав,

Директор АгроНЕТ Центра

Проф. др Владе Зарић