Kurs INTENZIVNA PROIZVODNJA JAGODASTOG VOĆA U ZAŠTIĆENOM PROSTORU – novi trendovi i izazovi

АгроНЕТ – Центар за образовање и истраживања са Пољопривредног факултета Универзитета у Београду, у складу са исказаним потребама произвођача, креирао је специјалистички Курс „Интензивна производња јагодастог воћа у заштићеном простору – нови трендови и изазови“, који ће бити одржан у периоду од 22. до 24. фебруара 2023. године, у Бањи Ковиљачи, у хотелу Роyал Спа http://www.royalspa.rs/

Kurs je namenjen polaznicima koji se bave komercijalnom proizvodnjom jagodastog voća.

Učesnicima će se kroz interaktivna predavanja, vežbe, konkretne primere iz prakse, organizovane posete objektima za proizvodnju, preneti savremena znanja i inovativni pristupi. Izazovi klimatskih promena su tema koje se neizostavno nameće i predavnja će ukazati na izazove koje donose klimatske promene i savremena rešenja koja se primenjuju u proizvodnji i čuvanju proizvoda kako bi se sprečilo negativno dejstvo klimatskih promena.

Prvi i drugi dan Kursa osmišljeni su da učesnicima predstave osnovne pojmove i osnovna znanja vezana za zaštićeni prostor, pokrivne materijale i regulisanje mikroklimata u njima, upravljanje sistemima za navodnjavanje i fertigaciju. Učesnici će zatim imati pokazanu vežbu. Predavanja će obuhvatiti i sledeće teme: Savremena tehnologija proizvodnje jagode u zaštićenom prostoru, Iskustva, izazovi i problemi u proizvodnji maline u Srbiji – perspektiva iz ugla proizvođača, Savremena tehnologija proizvodnje maline u zaštićenom prostoru, Biostimulatori u proizvodnji jagodastog voća, Savremena tehnologija proizvodnje borovnice u zaštićenom prostoru, Zaštita jagodastog voća od prouzrokovača bolesti i štetočina, Prodaja jagodastog voća.

Networking je prilika da se na kraju prvog dana kursa polaznici predstave, prezentuju kompanije i međusobno povežu, a ”okrugli sto” drugog dana – da razmene mišljenja i iskustva međusobno i sa predavačima.

Treći dan Kursa je rezervisan za obilazak dva proizvođača koji se bave intenzivnom proizvodnjom borovnice, jagode i maline, korišćenjem savremenih tehnologija.

Zahvaljujući USAID EDGE projektu, uz čiju podršku se realizuje Kurs, a na osnovu istraživanja vaših potreba, Kurs za polaznike ima benificiranu cenu.

Opcija 1 – kotizacija za ceo Kurs iznosi 9.500,00 dinara i uključuje materijale za Kurs, sertifikat, ishranu (ručak, kafe pauze, osveženje) za sva tri dana, kao i organizovan prevoz za posete izabranim objektima, a učesnici sami nadoknađuju troškove puta, smeštaja i lične troškove tokom trajanja Kursa.

 Opcija 2 – polaznici koji su zainteresovani samo za deo Kursa, mogu se opredeliti da uplate kotizaciju za dan koji izaberu u iznosu od 5.000,00 dinara, koja uključuje materijale za Kurs, sertifikat, ishranu (ručak, kafe pauze, osveženje), odnosno organizovan prevoz za posete izabranim objektima, a sami nadoknađuju troškove puta, smeštaja i lične troškove tokom tog perioda.

Za učesnike Kursa koji žele da budu smešteni u hotelu ROYAL SPA Banja Koviljača obezbeđena je povlašćena cena smeštaja, a pri rezervaciji je potrebno naznačiti da ste učesnik Kursa u organizaciji AgroNET-a.

Broj učesnika je ograničen na 35.

Pravo prvenstva u prijavljivanju i garantovano mesto na Kursu imaće učesnici koji se prvi prijave i uplate neophodnu naknadu – kotizaciju.

За пријаву пошаљите мејл на: agronetbeograd@gmail.com са следећим подацима:

ime i prezime, firma, pozicija u firmi, e-mail adresa, broj telefona, napomenu za koju opciju se prijavljujete ili popunite prijavu klikom na LINK

Naknada – kotizacija, se uplaćuje na:

AgroNET – Centar za obrazovanje i istraživanja, Beograd – Zemun, Nemanjina 6, PIB: 111121580, račun: 160-0000000534461-06 – Banca Intesa.

Krajnji rok za prijavu (uplatu kotizacije) je 17. februar 2023. godine.

Agenda kursa biće poslata učesnicima tri dana pre početka Kursa.

За више информација контактирајте нас на е-маил: agronetbeograd@gmail.com, или телефоном на број: +381631064065.

ПРЕУЗМИТЕ АГЕНДУ

Radujemo se Vašem dolasku!