Курс ИНТЕНЗИВНА ПРОИЗВОДЊА ЈАГОДАСТОГ ВОЋА У ЗАШТИЋЕНОМ ПРОСТОРУ – нови трендови и изазови

АгроНЕТ – Центар за образовање и истраживања са Пољопривредног факултета Универзитета у Београду, у складу са исказаним потребама произвођача, креирао је специјалистички Курс „Интензивна производња јагодастог воћа у заштићеном простору – нови трендови и изазови“, који ће бити одржан у периоду од 22. до 24. фебруара 2023. године, у Бањи Ковиљачи, у хотелу Роyал Спа http://www.royalspa.rs/

Курс је намењен полазницима који се баве комерцијалном производњом јагодастог воћа.

Учесницима ће се кроз интерактивна предавања, вежбе, конкретне примере из праксе, организоване посете објектима за производњу, пренети савремена знања и иновативни приступи. Изазови климатских промена су тема које се неизоставно намеће и предавња ће указати на изазове које доносе климатске промене и савремена решења која се примењују у производњи и чувању производа како би се спречило негативно дејство климатских промена.

Први и други дан Курса осмишљени су да учесницима представе основне појмове и основна знања везана за заштићени простор, покривне материјале и регулисање микроклимата у њима, управљање системима за наводњавање и фертигацију. Учесници ће затим имати показану вежбу. Предавања ће обухватити и следеће теме: Савремена технологија производње јагоде у заштићеном простору, Искуства, изазови и проблеми у производњи малине у Србији – перспектива из угла произвођача, Савремена технологија производње малине у заштићеном простору, Биостимулатори у производњи јагодастог воћа, Савремена технологија производње боровнице у заштићеном простору, Заштита јагодастог воћа од проузроковача болести и штеточина, Продаја јагодастог воћа.

Нетwоркинг је прилика да се на крају првог дана курса полазници представе, презентују компаније и међусобно повежу, а ”округли сто” другог дана – да размене мишљења и искуства међусобно и са предавачима.

Трећи дан Курса је резервисан за обилазак два произвођача који се баве интензивном производњом боровнице, јагоде и малине, коришћењем савремених технологија.

Захваљујући УСАИД ЕДГЕ пројекту, уз чију подршку се реализује Курс, а на основу истраживања ваших потреба, Курс за полазнике има бенифицирану цену.

Опција 1 – котизација за цео Курс износи 9.500,00 динара и укључује материјале за Курс, сертификат, исхрану (ручак, кафе паузе, освежење) за сва три дана, као и организован превоз за посете изабраним објектима, а учесници сами надокнађују трошкове пута, смештаја и личне трошкове током трајања Курса.

 Опција 2 – полазници који су заинтересовани само за део Курса, могу се определити да уплате котизацију за дан који изаберу у износу од 5.000,00 динара, која укључује материјале за Курс, сертификат, исхрану (ручак, кафе паузе, освежење), односно организован превоз за посете изабраним објектима, а сами надокнађују трошкове пута, смештаја и личне трошкове током тог периода.

За учеснике Курса који желе да буду смештени у хотелу РОYАЛ СПА Бања Ковиљача обезбеђена је повлашћена цена смештаја, а при резервацији је потребно назначити да сте учесник Курса у организацији АгроНЕТ-а.

Број учесника је ограничен на 35.

Право првенства у пријављивању и гарантовано место на Курсу имаће учесници који се први пријаве и уплате неопходну накнаду – котизацију.

За пријаву пошаљите мејл на: agronetbeograd@gmail.com са следећим подацима:

име и презиме, фирма, позиција у фирми, е-маил адреса, број телефона, напомену за коју опцију се пријављујете или попуните пријаву кликом на ЛИНК

Накнада – котизација, се уплаћује на:

АгроНЕТ – Центар за образовање и истраживања, Београд – Земун, Немањина 6, ПИБ: 111121580, рачун: 160-0000000534461-06 – Банца Интеса.

Крајњи рок за пријаву (уплату котизације) је 17. фебруар 2023. године.

Агенда курса биће послата учесницима три дана пре почетка Курса.

За више информација контактирајте нас на е-маил: agronetbeograd@gmail.com, или телефоном на број: +381631064065.

ПРЕУЗМИТЕ АГЕНДУ

Радујемо се Вашем доласку!