Интензивна производња у повртарству

Зашто су важни агроеколошки услови за производњу поврћа, које су микролимати у заштићеном простору, колики је значај квалитетног расада и како биофортификацијом можемо стићи до још квалитетнијег и здравијег поврћа. Одговоре на ова питања наћи ћете у презентацијама на овој страници, као и о системима за производњу поврћа изван земљишта, о правилној исхрани биљака, интегралној контроли корова, болести и штеточина. Такође можете научити о производњи паприка директном сетвом семена.

Алтернативни повртарски усеви_Дјордје Моравцевиц.пдф

Биофортификацијом до јос бољег и здравијег поврца_Сандра Вуковиц.пдф

Биостимулатори нове генерације_Милос Стојановиц.пдф

Интегрална контрола корова, болести и стетоцина_Младен Дјордјевиц.пдф

Квалитетан расад услов за профитабилну производњу поврца_Дјордје Моравцевиц.пдф

Повртарство будуцности_Дјордје Моравцевиц.пдф

Производња паприке директном сетвом семена_Дјордје Моравцевиц.пдф

Са правилном исхраном биљака до квалитетније и профитабилније производње поврца_Горан Радовановиц.пдф

Соиллес системи и контрола услова успевања_Дјордје Моравцевиц.пдф

Специфичности заштићених простора и микроклимата_Дјордје Моравцевиц.пдф

Значај агроеколоских услова_Дјордје Моравцевиц.пдф