Интензивна производња у повртарству
Зашто су важни агроеколошки услови за производњу поврћа, које су микролимати у заштићеном простору, колики је значај квалитетног расада и како биофортификацијом можемо стићи до још квалитетнијег и здравијег поврћа. Одговоре на ова питања наћи ћете у презентацијама на овој страници, као и о системима за производњу поврћа изван земљишта, о правилној исхрани биљака, интегралној контроли корова, болести и штеточина. Такође можете научити о производњи паприка директном сетвом семена.
Алтернативни повртарски усеви_Дјордје Моравцевиц.пдф
Биофортификацијом до јос бољег и здравијег поврца_Сандра Вуковиц.пдф
Биостимулатори нове генерације_Милос Стојановиц.пдф
Интегрална контрола корова, болести и стетоцина_Младен Дјордјевиц.пдф
Квалитетан расад услов за профитабилну производњу поврца_Дјордје Моравцевиц.пдф
Повртарство будуцности_Дјордје Моравцевиц.пдф
Производња паприке директном сетвом семена_Дјордје Моравцевиц.пдф
Соиллес системи и контрола услова успевања_Дјордје Моравцевиц.пдф
Специфичности заштићених простора и микроклимата_Дјордје Моравцевиц.пдф