Интензивна производња у повртарству

Зашто су важни агроеколошки услови за производњу поврћа, које су микролимати у заштићеном простору, колики је значај квалитетног расада и како биофортификацијом можемо стићи до још квалитетнијег и здравијег поврћа. Одговоре на ова питања наћи ћете у презентацијама на овој страници, као и о системима за производњу поврћа изван земљишта, о правилној исхрани биљака, интегралној контроли корова, болести и штеточина. Такође можете научити о производњи паприка директном сетвом семена.

Alternativni povrtarski usevi_Djordje Moravcevic.pdf

Biofortifikacijom do jos boljeg i zdravijeg povrca_Sandra Vukovic.pdf

Biostimulatori nove generacije_Milos Stojanovic.pdf

Integralna kontrola korova, bolesti i stetocina_Mladen Djordjevic.pdf

Kvalitetan rasad uslov za profitabilnu proizvodnju povrca_Djordje Moravcevic.pdf

Povrtarstvo buducnosti_Djordje Moravcevic.pdf

Proizvodnja paprike direktnom setvom semena_Djordje Moravcevic.pdf

Sa pravilnom ishranom biljaka do kvalitetnije i profitabilnije proizvodnje povrca_Goran Radovanovic.pdf

Soilles sistemi i kontrola uslova uspevanja_Djordje Moravcevic.pdf

Specifičnosti zaštićenih prostora i mikroklimata_Djordje Moravcevic.pdf

Značaj agroekoloskih uslova_Djordje Moravcevic.pdf