Интензивна производња у повртарству
Зашто су важни агроеколошки услови за производњу поврћа, које су микролимати у заштићеном простору, колики је значај квалитетног расада и како биофортификацијом можемо стићи до још квалитетнијег и здравијег поврћа. Одговоре на ова питања наћи ћете у презентацијама на овој страници, као и о системима за производњу поврћа изван земљишта, о правилној исхрани биљака, интегралној контроли корова, болести и штеточина. Такође можете научити о производњи паприка директном сетвом семена.
Alternativni povrtarski usevi_Djordje Moravcevic.pdf
Biofortifikacijom do jos boljeg i zdravijeg povrca_Sandra Vukovic.pdf
Biostimulatori nove generacije_Milos Stojanovic.pdf
Integralna kontrola korova, bolesti i stetocina_Mladen Djordjevic.pdf
Kvalitetan rasad uslov za profitabilnu proizvodnju povrca_Djordje Moravcevic.pdf
Povrtarstvo buducnosti_Djordje Moravcevic.pdf
Proizvodnja paprike direktnom setvom semena_Djordje Moravcevic.pdf
Soilles sistemi i kontrola uslova uspevanja_Djordje Moravcevic.pdf
Specifičnosti zaštićenih prostora i mikroklimata_Djordje Moravcevic.pdf