Poziv za učešće na Kursu SAVREMENE TEHNOLOGIJE ČUVANJA VOĆA I POVRĆA POSLE BERBE – II

Facebook Instagram Google+ Twitter

AgroNET – Centar za obrazovanje i istraživanja sa Poljoprivrednog fakulteta Univerziteta u Beogradu kreirao je II specijalistički Kurs, u skladu sa iskazanim potrebama industrije, sa temom Savremene tehnologije čuvanja voća i povrća posle berbe, u saradnji sa Univerzitetom Kalifornija Davis.

Kurs će se održati online, preko platforme MS Teams i to:

  • 08 – 11. marta od 17.00 do 20.00 časova i
  • 12. marta od 10.00 časova.

 

Pogledajte najavu Kursa klikom na link.

Kurs će omogućiti polaznicima da steknu najsavremenija znanja u oblasti očuvanja kvaliteta, procesa zrenja i propadanja svežih hortikulturnih proizvoda, GAP-a i sistema za rukovanje proizvodima posle berbe. Polaznici će se upoznati sa tehnologijama za skladištenje (različitim, zavisno od vrste povrća i voća), uticajem pakovanja i rukovanja svežim voćem i povrćem na trajanje proizvoda, sa procesima koji se odvijaju pri prijemu roba u distributivne centre. Steći će znanja o značaju bezbednosti hrane, upoznaće se sa standardima i propisima. Tokom kursa, polaznicima će biti omogućena interaktivnost sa predavačima kroz pitanja i odgovore, a završnog dana kroz panel diskusiju.

Registrovani polaznici moći će besplatno da preuzmu sva predavanja i prezentacije, kao i publikaciju:

Priručnik POVRĆE I VOĆE – OD BERBE DO PLASMANA.

 

Kurs Savremene tehnologije čuvanja voća i povrća posle berbe predstavlja inovaciju u transferu znanja u Srbiji i omogućiće polaznicima da znanje direktno primene u svom poslovanju.

Predavači na kursu su profesori Poljoprivrednog fakulteta Univerziteta u Beogradu, profesori UC Davis Postharvest Center, menadžeri kompanija i vodeći stručnjaci u svojim oblastima, sa velikim iskustvom u radu i učešćem na uspešnim projektima iz ove oblasti.

Zahvaljujući USAID Projektu za konkurentnu privredu, uz čiju podršku je razvijen program Kursa na osnovu istraživanja vaših potreba, kao i činjenice da se Kurs održava online, polaznici ne plaćaju kotizaciju.

 

Broj učesnika je ograničen na 50, a krajnji rok za prijavu je 5. mart 2021. godine.

Za prijavu popunite prijavni formular klikom na link:

(prijavljivanje je završeno)

ili pošaljite mejl na agronetbeograd@gmail.com sa sledećim podacima: ime i prezime, pozicija u kompaniji, e-mail adresa, broj telefona.