Poziv za učešće na Kursu INTENZIVNA PROIZVODNJA POVRĆA I VOĆA U ZAŠTIĆENIM PROSTORIMA

Facebook Instagram Google+ Twitter

POZIV

za učešće na kursu

INTENZIVNA PROIZVODNJA POVRĆA I VOĆA U ZAŠTIĆENIM PROSTORIMA

 

Poštovana/Poštovani,

ispred “AgroNET – Centra za obrazovanje i istraživanja” sa Poljoprivrednog fakulteta Univerziteta u Beogradu, obaveštavamo Vas da smo kreirali prvi specijalistički kurs u skladu sa iskazanim potrebama proizvođača, sa temomIntenzivna proizvodnja povrća i voća u zaštićenim prostorima.

 

Kurs Intenzivna proizvodnja povrća i voća u zaštićenim prostorima biće održan od 24. do 26. septembra 2020. godine i imaće dva dela:

Prvi, teorijski deo kursa održaće se u opštini Knić, 24. i 25. septembra 2020. godine.

 Kurs je namenjen polaznicima koji se bave komercijalnom proizvodnjom povrća i voća u zaštićenom prostoru i omogućiće im da steknu najsavremenija znanja o prednostima i efektima primene različitih oblika zaštićenih prostora (tuneli, plastenici, staklenici, protivgradni sistemi), osobinama pokrivnih materijala, sistemima za navodnjavanje i fertigaciju, tehnologijama gajanja povrtarskih i voćnih vrsta (rasad, paradajiz, paprika, salata, jagoda, borovnica, kupina, malina), kao i izradi biznis plana i marketingu i prodaji svežeg povrća i voća.

Tokom kursa, polaznicima će biti omogućena i praktična primena stečenih znanja uz odgovarajuće vežbe, razmenu mišljenja i iskustava kroz “okrugli sto”, a obezbeđeni su materijali za Kurs, ishrana i osveženje.

Drugi deo kursa je poseta proizvođačima – 26. septembar 2020. Tokom obilaska proizvođača, polaznicima će biti praktično prikazane savremene tehnologije u proizvodnji povrća i voća. Objekti planirani za posetu su zaštićeni prostori koji su primer dobre prakse. Prevoz za posete industriji je organizovan za sve učesnike kursa.

 

Kurs „Intenzivna proizvodnja povrća i voća u zaštićenim prostorima” predstavlja inovaciju u transferu znanja u Srbiji i omogućiće polaznicima da znanje direktno primene u svom poslovanju.

 

Predavači na Kursu su profesori Poljoprivrednog fakulteta Univerziteta u Beogradu (prof. dr Jasminka Milivojević, Prof. dr Đorđe Moravčević, Prof. dr Vlade Zarić, Doc. dr Tamara Paunović) menadžeri kompanija (Olivera Lukačević dipl.inž. kompanija Avital), vodeći stručnjaci u svojim oblastima, sa velikim iskustvom u radu i učešćem na uspešnim projektima iz ove oblasti.

Sertifikat o pohađanju kursa izdaju zajedno AgroNET i Poljoprivredni fakultet.

 

Zahvaljujući USAID Projektu za konkurentnu privredu, uz čiju podršku je razvijen program Kursa, a na osnovu istrživanja vaših potreba, kurs je za polaznike besplatan.

Polaznici uplaćuju samo naknadu za izdavanje i štampanje sertifikata u iznosu od 6.000,00 dinara.

 

Broj učesnika je ograničen na 20, a učesnici sami obezbeđuju smeštaj i prevoz do Knića, ukoliko dolaze iz udaljenijih gradova. Pravo prvenstva u prijavljivanju i garantovano mesto na Kursu imaće učesnici koje se prve prijave i uplate neophodnu naknadu.

 

Za prijavu pošaljite mejl na: agronetbeograd@gmail.com sa sledećim informacijama:

ime i prezime, pozicija u kompaniji, e-mail adresa, broj telefona.

Naknada se uplaćuje na: Agronet-Centar za obrazovanje i istraživanja, Beograd – Zemun, Nemanjina 6, PIB: 111121580, račun: 160-0000000534461-06 – Banca Intesa.

 

Krajnji rok za prijavu (uplatu kotizacije) je 15. septembar, 2020. godine. Detaljan program kursa biće poslat učesnicima pre početka kursa.

 

Za više informacija posetite: www.agronetbeograd.rs, ili nas kontaktirajte na

e-mail: agronetbeograd@gmail.com, ili telefonom na broj: 063/8934-213, 062/871-6958 ili 069/344-9949.

 

Srdačan pozdrav,

Direktor AgroNET Centra

Prof. dr Vlade Zarić